SVO2 – Zaanlandia 2 ( 4-0 ) 5-2

Revanche,

Waar het vorige wedstrijd minder was, ging het nu prima. Het eerste half uur van de eerste helft veel kansen en veel goals. Maar dan is de wedstrijd nog niet gespeeld, het is belangrijk om een groot deel van de wedstrijd te domineren.

Minuut 5-13-26 Tom Straver, hattrick ( 2-0 assist Sten, 3-0 assist Tijl ) vlak voor rust 4-0 door Tijl ( assist van Stijn). In de rust besproken wat het doel moest worden in de tweede helft, maar dat doel hebben we niet gehaald.
De nul houden is niet gelukt in de 67ste en 80ste minuut. In de 81ste minuut ging de wedstrijd op slot, 5-2 goal van Tijl (assist van Stijn).

Het creëren van kansen waaruit je doelpunten kan maken is belangrijk, een aantal doelpunten misschien onterecht afgekeurd. We hebben strijd en beleving gezien met een mooi resultaat. Presteren en plezier was vandaag prima in balans.

Heerlijk om bij Ouderkerk naar selectie voetbal te kijken, wij willen met een gedachte aantrekkelijk voetbal spelen. Volgende bekerwedstrijd van de Zondag2 is 15 september uit tegen DCG om 11:00 uur

EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.