Lelijk winnen is prima

Goed spelen lukt niet altijd, winnen is dan wel lekker.De wind en een kletsnat veld helpen niet echt mee om mooi te voetballen, daar heeft iedereen last van. SVO heeft iets goed te maken, vorig jaar verloren, nu revancheren.Voor het eerst hebben we bij zondag2 een verzorger, echt geweldig.Alle signalen duiden op een mogelijk goed resultaat, ook al hopen we op iets meer top fitte spelers.

De trainer maakt een opstelling die ietwat verrassend is, achteraf prima uitgepakt (heeft i er verstand van 😉 ). Na 28 minuten heeft SVO eindelijk een goed kans, maar geen doelpunt.Het is vooral aftasten en anticiperen op de lange bal.Als SVO compact staat bij balbezit tegenstander gaat de bal veel over de buitenkant, maar dat is verder van de goal dan via het centrum.Het duurde een tijdje voordat we grip hadden op het spel van de tegenstander, rust 0-0.

Na rust maakt Johan in de 64ste minuut uit een mooie aanval op aangeven van Friso de 0-1Verder is er speltechnisch niet veel meer te vertellen.We hebben geknokt, bal op de lat de enige grot kans voor de tegenstander.
Volgende week thuis tegen Zwaluwen U, we hopen dat U komt kijken, gaan wij weer ons best doen.

EdB

Een gedachte over “Lelijk winnen is prima

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.