Vierde zondag selectie wedstrijd

Oude bekende
Afgelopen dinsdag 27 augustus heeft de zondag selectie zijn vierde oefenwedstrijd gespeeld tegen Sporting Martinus. De eerste helft was een beetje rommelig door het onweer, door de onderbrekingen was het moeilijk concentreren. Ook moesten een paar spelers nog een beetje zoeken naar ritme en dat is niet vreemd als het je eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is. We hebben de oude bekende wel op bepaalde momenten keurig weggespeeld. Martinus heeft niet zo heel veel kansen gehad, een mooie verdiensten van de gehele ploeg. Aankomende zondag 1 sep. is de eerste beker wedstrijden. Zondag1 thuis tegen AFC IJburg en Zondag2 uit tegen AGB. We gaan voor een goed resultaat, wens is om zo lang mogelijk in de bekercompetitie te blijven.
EdB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.