De aftrap

We staan aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. Afgelopen weken is er door vele vrijwilligers hard gewerkt, om het seizoen af te trappen.

Vanuit de jeugdcommissie nog een aantal belangrijke mededelingen:

– Vele kledingtassen zijn opgehaald na de ouderavonden. Mocht een team nog niet zijn kledingtas hebben, dan kan deze opgehaald worden tussen 09.00 en 11.00 uur op zaterdag 31 augustus of zaterdag 7 september bij het kleding hoekje naast de kantine (vraag naar Nico van Beusekom).

– Intrapballen voor alle jeugdteams kunnen vrijdag 6 september opgehaald worden tussen 19.00-20.00 uur.

– Sv Ouderkerk heeft een tekort aan scheidsrechters. Helaas kunnen wij niet voor elke wedstrijd een scheidsrechter regelen. Indien geen scheidsrechter is toegedeeld, dan zal een ouder moeten fluiten.

– Velden uitzetten (6*6, 8*8): Indien het veld nog niet is uitgezet, dan moet U dit zelf doen. Hoedjes staan in de kast in de receptieruimte.

– Het laatste team welke speelt op het betreffende kwart of half veld zorgt ervoor dat na afloop 1) de doelen op de juiste plek worden neergezet, 2) pionnen worden opgeruimd, 3) alle hoedjes weer netjes worden ingeleverd, want dat ontbrak er vorig seizoen wel aan. Het is niet de bedoeling dat de leiders de hoedjes bij zich houden. Laten we voorzichtig omgaan met onze materialen.

– Zoals verteld op de ouderavonden: Heeft u nog oude sportkleding enof gebruikte kicksen deze kunnen dan ingeleverd worden op zaterdag 31 augustus en/of zaterdag 7 september tussen 9 en 11 uur bij Nico van Beusekom. Dit krijgt een tweede leven in Oeganda.

– En als laatste: Kom op tijd (zowel voor een training/wedstrijd, als U voor kantinedienst), wees sportief, doe je best en wat we ook doen: We hebben altijd plezier. Voetbal doe je voor je plezier.

Wij kijken uit naar een fantastisch voetbalseizoen 2019-2020.

Namens de jeugdcommissie,

Ton van ‘t Schip

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [472.13 KB]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.