We zijn gestart (zondag 2)

Twee dagen geleden heeft de zondag selectie haar eerste wedstrijd gespeeld, we beginnen natuurlijk met oefenen.Het was echt geen competitie wedstrijd tegen Abcoude, ook al zitten zij wel in onze poule.Met het vertrek van maar drie spelers, maar het verwelkomen van veel nieuwe spelers was het soms een beetje zoeken.Abcoude speelde ook een beetje vals, zij hebben elk half uur een compleet nieuw team het veld in gestuurd.Wij van Ouderkerk deden dat in de rust, dat heeft de uitslag in de eerste helft een beetje vertekend.Er waren een aantal supporters vanuit Ouderkerk komen kijken, daar zijn we met z’n alle heel blij mee. De volgende oefenwedstrijden en bekerwedstrijden voor de competitie begint staan op het programma :

zaterdag 17-AugOefenwedstrijd (ING) sv. Ouderkerk – AMVJ 1
zondag18-Augteam kick-off incl. footgolf
dinsdag20-AugOefenwedstrijd en trainingsv. Ouderkerk 2 – Sporting Martinus 2
donderdag22-AugTraining
zondag25-AugOefenwedstrijdsv. Ouderkerk 1 – Weesp 1
dinsdag27-AugTrainingSporting Almere 1 – sv. Ouderkerk 2
donderdag29-AugTraining
zondag1-SepBekerwedstrijd 114:00 Ouderkerk 1 – AFC IJburg 112:00 AGB 2 – Ouderkerk 2
dinsdag3-SepTraining
donderdag5-SepTraining
zondag8-SepBekerwedstrijd 214:00 Geinburgia 1 – Ouderkerk 111:30 Ouderkerk 2 – Zaanlandia 2
dinsdag10-SepTraining
donderdag12-SepTraining
zondag15-SepBekerwedstrijd 314:00 Fortius – Ouderkerk 111:00 DCG 2 – Ouderkerk 2
dinsdag17-SepTraining
donderdag19-SepTraining
zondag22-SepCOMPETITIE 1

We gaan strijden voor een mooi voetbalseizoen.

EdB