Jeugd: Trainingsschema + ouderavonden

*JEUGDNIEUWS*

– Het (voorlopige) trainingsschema (1e tab) en noodschema (2e tab)  wanneer en op welk tijdstip de teams trainen, staat op de website. Het noodschema wordt gehanteerd in augustus, en waarschijnlijk ook in september. Meer info zie einde van dit bericht.

Let op: In principe beginnen de trainingen na de schoolvakantie (vanaf 26 augustus), tenzij anders gecommuniceerd door de trainer/leider.

– Leider- en ouderavond voor alle jeugd teams (JO en MO).

Maandag 26 augustus: O8-O13 in de kantine van sv Ouderkerk

Woensdag 28 augustus: O14-O19 in de kantine van sv Ouderkerk

Aanvang: 20.00 uur

Toelichting noodschema van toepassing voor voor augustus en waarschijnlijk september:
Voor wie wellicht op ons complex is geweest of er langs gefietst is, zal het zijn opgevallen dat onze grasvelden er niet best bij liggen. Er is 2 weken geleden voor onkruid gespoten door een bedrijf, maar dit is niet goed gegaan. Hierdoor is het gehele trainings grasveld geel, de buiten stroken van veld 2 en 3 en wat singels rondom de velden ook. Dit gras is waarschijnlijk dood. Afgelopen vrijdag zijn deze velden en stroken opnieuw doorgezaaid. En nu is het afwachten hoe snel dit weer gaat groeien.

Dit heeft hoogst waarschijnlijk de nodige gevolgen en daar zullen we rekening mee moeten houden en op in moeten spelen. Grastrainingsveld en grasvelden zullen zeker tot eind augustus niet bespeelbaar zijn. Wellicht dat dit ook voor september gaat gelden. Dus alle trainingen zullen waarschijnlijk in eerste instantie op de 2 kunstgrasvelden moeten gaan plaatsvinden. Kijk hiervoor op het noodschema. Vriendschappelijke wedstrijden zullen waarschijnlijk niet gespeeld kunnen worden op de grasvelden en op trainingsavonden zal dit ook niet op de kunstgrasvelden (ivm trainingen) kunnen. Of we eventuele beker/competitiewedstrijden moeten gaan verplaatsen zullen we tzt gaan bekijken. Dus mochten er vriendschappelijke wedstrijden worden afgesproken, probeer deze uit te spelen, want thuis zal dit waarschijnlijk niet gaan lukken.

In principe wordt het noodschema alleen gehanteerd als het grastrainingsveld is afgekeurd.

Met vriendelijke groet,

De JeugdCommissie