Tweede elftallen in halve finale nacompetitie

De tweede elftallen van zowel de zaterdag als de zondag hebben zich geplaatst voor de halve finale van de nacompetitie. Zaterdag 2 deed dit heel makkelijk, de tegenstander meldde zich namelijk af en zodoende hoefden de mannen niet in actie te komen. Zij spelen aanstaande zaterdag om 12:30 thuis tegen Argon 3.
Zondag 2 won afgelopen zondag overtuigend met 6-2 van Zwaluwen Utrecht en bleef daarmee ook in de race voor promotie. Zij spelen aanstaande zondag, ook thuis, tegen PVCV 2 uit Vleuten. Deze ploeg wist met 3-1 te winnen van Swift 2, de ploeg die Ouderkerk nog van de mat speelde een paar weken geleden. 
Beide ploegen staan dus voor een mooie, en wellicht pittige opgave. Support werkt altijd top, dus wees welkom dit weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.