Zwaluwen UT – SVO zon2

Nacompetitie Zwaluwen UT – SVO zon2 ( 1-2 ) 2-6

Voor de eerste van hopelijk drie wedstrijden gaan we met de zondag2 naar Zwaluwen Utrecht.

Elke wedstrijd is nu een finale, verliezen als reserve eerste klas is direct naar de klasse eronder. Voor Ouderkerk is het een kans om een klasse hogerop te komen, moeten we wel drie keer winnen.

Ouderkerk begint sterk, met een goed geconcentreerde ploeg ( zie je wel ze kunnen het echt ). In de tweede minuut breekt Stijn door en wordt in de 16 onderuit gehaald. Daar weet Tristan wel raad mee, niet heel sterk ingeschoten maar wel raak 0-1. Voordat SVO echt een antwoord heeft gevonden op de bal die achter de verdediging wordt gedropt staat het 1-1
Maar Stijn maakt 4 minuten later in de 14de minuut wel weer 1-2 door een fantastische assist van Bryce.

Het is warm en voor we na de rust weer ons ritme hebben te pakken maakt de tegenstander gelijk. Daarna gaat het gelijk op en in de 74ste minuut maakt Bart al la van Basten de 2-3 ( 1988 2-1 tegen Duitsland )
De tegenstander is kapot gespeeld, wij ook maar wij blijven voetballen.
Er komt meer ruimte en in de 81ste, 82ste en 89ste minuut maakt Daan van Piggelen zijn welverdiende hattrick. ( eentje via de schouder van Tijl )

Graag wil ik nog vermelden dat ondanks het mooie weer veel support aanwezig was, dank daarvoor. Oh ja ik moest ook nog melden dat er goede wissels hebben plaats gevonden. Peter eerlijk is eerlijk, de sterke bank en de warmte hebben ook effect gehad.

Maandag tweede pinksterdag spelen we tegen PVCV, ik weet nu ( zondag 2-6-2019 16:20 uur ) niet hoe laat en waar. Het zou mooi zijn, als je leuk en mooi voetbal wil zien, om de zondag2 te komen aanmoedigen.

EdB

Laat een reactie achter