Jeugdtrainingen aan het einde van het seizoen

Advertentie

Beste ouder/verzorgers en spelers,

Het einde van het seizoen nadert en voor de meeste teams is zaterdag de laatste wedstrijd. Volgende week maandag (27 mei) zal voor de oude (seizoen 2018/2019) O8/O9 een onderling toernooi zijn, onder leiding van Mitchel Huijmans. Voor de overige teams t/m O13 is er de laatste training.

LET OP: Voor de Huidige vosjes tot huidige JO12.

Vanaf volgende week woensdag 29 mei zullen – omdat de wedstrijden afgelopen zijn – per leeftijdscategorie hutspot-toernooitjes worden georganiseerd. Belangrijk: de spelers worden verwacht in hun nieuwe leeftijdscategorie. Speelde je vorig jaar in de JO8 dan kom je nu op de JO9 tijd.

Spel(st)ers met geboortejaar van: 2012 (nieuwe JO8 – Huidige vosjes lichting), 2011 (nieuwe JO9), 2010 (nieuwe JO10) trainen van 17:00 tot 18:00 op woensdag 29 mei. Spel(st)ers met geboortejaar van: 2009 (nieuwe JO11), 2008 (nieuwe JO12), 2007 (nieuwe JO13) worden verwacht van 18:00 – 19:00 op 29 mei. Het zou fijn zijn als iedereen er is.

Deze onderlinge trainingen zullen i.v.m. geen wedstrijden op deze data zijn: (er wordt gewoon 2x in de week getraind).

  • Woensdag 29 mei
  • Maandag 3 juni
  • Woensdag 5 juni
  • Maandag 10 juni
  • Woensdag 12 juni

Na woensdag 12 juni stoppen alle trainingen en kan de onderhoudscomissie aan de slag om de nieuwe voorbereidingen voor het seizoen 2019/2020 te treffen. Wij hopen u hierbij genoeg geinformeerd te hebben, en zien graag ALLE spelers volgende week gewoon op het veld.

TJC onderbouw
PB onderbouw
Trainers

Ter afsluiting willen wij graag benadrukken dat dit geen enkele vorm van selectietrainingen is. De teams zijn bijna samengesteld en deze trainingen zijn zuiver om de nieuwe trainers te laten kennismaken met de lichtingen. Voor de dispensatiespelers geldt: deze sluiten aan bij de kinderen waar ze het afgelopen seizoen hebben gespeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *