Zondag 2

Terug en Vooruit blik Zondag 2

De zondag selectie heeft een periode titel behaald, zondag2 speelt zondag a.s. in Utrecht de eerste nacompetitie wedstrijd. Het is een resultaat die moeilijk tot stand is gekomen, maar plek 3 op de ranglijst is goed genoeg om mee te gaan doen.

Zondag2 heeft een leuk seizoen gehad, met wisselende resultaten. 11x winst, 2x gelijk en 5x de punten moeten laten. 3x thuis heeft de tegenstander de punten meegenomen uit Ouderkerk en 2x uit de punten gelaten bij de gastheren. De punten gedeeld heeft 2x buiten Ouderkerk plaats gevonden. De winst partijen 6x thuis en 5x uit.

We doen het uit of thuis bijna even goed. Binnen de selectie en daarbuiten hebben 32 spelers hun opwachting gemaakt in zondag2.
De topschutter is Tijl Terleth met 15 goals en 8 assists, op plek twee is Tristan geëindigd met 12 doelpunten en 4 assists.
Bijzonderheden : Paul Hilbink ( 55 minuten ), Friso Kaashoek ( 90 minuten ), beide 1 wedstrijd een goal.
                        Bart Muns 275 minuten 4 goals en 4 Assists ( 1 op 34,375 )
                        18 wedstrijden 18 x gele kaart, geen rode.
                        Mitchell Huijmans 1456 minuten gespeeld van de 1620 ( 90 % ) Mees Burgers 1411 minuten ( 87 % )

Met de nacompetitie kan een plek in de reserve 1ste klas worden bemachtigd. Gaan we hopelijk voetballen tegen iets betere tegenstanders en komt de scheids iets meer uit de middencirkel. Supporters kom de zondag2 aanmoedigen, dat zou heel leuk zijn.

EdB

Laat een reactie achter