nacompetitie 2019

Ouderkerk zaterdag en zondag 2 gaan voor het toetje

De tweede elftallen van zowel de zaterdag als zondag maken zich op voor de nacompetitie. Ouderkerk zaterdag 2 promoveerde vorig jaar, na het kampioenschap in de res. 4e klasse, naar de res. 3e klasse en eindigde daar knap tweede achter kampioen Amstelveen. Zaterdag 1 juni spelen zij om 12:30, thuis, de kwartfinale tegen Diemen 2.  Bij winst volgt nog een halve finale en eventuele finale voor een plek in de reserve 2e klasse.

Ouderkerk zondag 2 deed lang mee om het kampioenschap maar zag, na enkele verliespartijen, deze buit naar Sporting Martinus gaan. Omdat ze derde eindigde in de poule wacht nog wel de nacompetitie. Hierin nemen ze het aanstaande zondag 2 juni, op Sportpark Welgelegen in Utrecht, op tegen Zwaluwen Utrecht ’11 2. Ook hier geldt dat bij winst men zich op kan maken voor de halve finale.

Het wordt een mooi weekend, dus kom gerust de teams aanmoedigen!

Laat een reactie achter