Kleding inleveren

Op donderdag 6 en 13 juni 2019 tussen 20:00 en 22:00 en op dinsdag 18 en donderdag 20 juni 2019 tussen 19:00 en 20:30 kunnen alle leiders, trainers en/of aanvoerders van de senioren, junioren, dames en zaalvoetbal hun spullen inleveren in de kantine. We denken hierbij aan: kledingtassen, trainingspakken, intrapballen, spelerspassen en eventueel sleutels. Wanneer teams sweaters, trainingspakken of jassen hebben gekregen ook deze inleveren bij de kledingcommissie. Probeer dit ook op één van deze dagen te doen zodat wij weer alles in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kledingcommissie@svouderkerk.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.