VERSTERKING GEZOCHT

VERSTERKING SV OUDERKERK-ZONDAGSELECTIE

SV Ouderkerk werkt hard aan de samenstelling van de zondagselectie voor het nieuwe seizoen. Uitgangspunt is een selectie van 36 spelers. In elke linie is ruimte voor versterking. Bovendien is er plaats voor een assistent-trainer en een verzorger.

Gewenste spelersprofielen

2 tot 3 ervaren initiatiefrijke voorhoedespelers met goede techniek, balaanname, passeerbeweging en scorend vermogen, die minimaal op niveau 3e klasse KNVB c.q. reserve 2e klasse KNVB voetballen;

2 ervaren middenvelders, die het voortouw als regisseur in het veld kunnen nemen en jonge ambitieuze voetballers de weg kunnen wijzen naar sportief succes en op minimaal niveau 3e klasse KNVB c.q. reserve 2e klasse KNVB voetballen;

2 ervaren onverzettelijke verdedigers met winnaarsmentaliteit en opbouwende voetbalkwaliteiten, die minimaal op niveau 3e klasse KNVB c.q. reserve 2e klasse KNVB voetballen.

Profiel assistent-trainer

De sv Ouderkerk-Zondagselectie beschikt over een gediplomeerd hoofdtrainer, die verantwoording draagt over de trainingen van de zondagselectie en de coaching van de Zondag 1 wedstrijdselectie op wedstrijddagen. De hoofdtrainer wordt gesteund door een gediplomeerd trainer, die Zondag 2 wedstrijdselectie traint en de coaching doet op wedstrijddagen.

Gezien de grootte van de voltallige zondagselectie is ondersteuning van een extra assistent gewenst. Deze trainer zal de hoofdtrainer ondersteunen op de trainingsvonden op dinsdag en donderdag en zal bovendien het Onder 23 team selecteren, trainen en coachen op wedstrijddagen.

Een mooie kans voor of een ervaren trainer, die geen hoofdtrainerschap ambieert maar wel kennis & kunde wil delen binnen een hecht samenwerkende technische staf of een jonge assistent-trainer die toch al bewezen over de gave beschikt om individuele spelers en een team als geheel beter te maken.

Over SV Ouderkerk

De zondagselectie speelt in West 1 derde klasse KNVB  en reserve 2e klasse KNVB.

De club heeft spelers veel te bieden:

Een geweldig sportcomplex, een florerende en trotse vereniging onder de rook van Amsterdam, Amstelveen en de Johan Cruyff Arena, een ruime competitieve selectie, gediplomeerde trainers, 2 kunstgrasvelden, 2 grasvelden, 1,5 oefenvelden, uitstekende trainingsmogelijkheden & -faciliteiten, kleding, team-events, trainingskamp, medische begeleiding, aparte looptraining en veel gezelligheid via o.a. de “befaamde” derde helft.

Interesse?

Dan zien we je reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stuur je E-mail met naam, huidige club, leeftijd en gegevens hoe je te bereiken bent naar:hanvdzwan@planet.nl .

UITERAARD KUNNEN OOK SPELERS UIT DE LAGERE ELFTALLEN ZICH AANMELDEN!

Laat een reactie achter