Rkav – SVO zon2 ( 0-3 ) 3-4

Volendam rkav – SVO zon2 ( 0-3 ) 3-4

Iedereen op tijd, we gaan op weg voor de laatste wedstrijd van de competitie naar de verre uitwedstrijd in Volendam tegen de plaatselijke rkav.

Niet een hele grote groep maar wel genoeg spelers die willen winnen voor een plaatsje in de nacompetitie. De mannen van Ouderkerk beginnen matig en moeten op gang komen, gelukkig is er niet veel tegenstand.
In de vierde minuut wordt Bart onreglementair gestopt in de 16, Tristan benut beide strafschoppen 😉 ( eerste telde niet, te vroeg inlopen )
Bijna aan het einde van de eerste helft maakt Glen een mooie goal op aangeven van Bart.

Tristan maakt op mooi aangeven van Bryce de 0-3 wonderschoon achter het standbeen rolt de bal in het doel.

Na de onderbreking gaat het alle kanten op, echt goed voetballen is het niet meer. De tegenstander maakt een doelpunt daarna de Ouderkerkers weer ( Jesse ) Ja Jesse weer in de spits, dit keer een intikkertje ( anders moet de hele familie weken horen dat meneer een doelpunt heeft gemaakt )
Maar eerlijk is eerlijk je moet er wel staan.

Het wordt nog heel even spannend na de 82ste minuut bij de stand 3-4, maar dat blijft de stand tot einde wedstrijd.

Naar alle waarschijnlijkheid gaan we nacompetitie spelen.
Het is nog onduidelijk.

EdB