Aankondiging kampioensweekend(en)

De JO11-1 speelt aanstaande zaterdag 25 mei de kampioenswedstrijd op ons complex om 10.30 uur tegen FC Aalsmeer JO11-1. Bij winst is de JO11-1 kampioen, bij gelijk of verlies afhankelijk van andere teams.

Ook de MO13-1 kan zaterdag kampioen worden. Hiervoor moeten zij zelf winnen en moet de concurrent verliezen. Ze spelen uit tegen Geuzen Middenmeer om 11.30 uur.

En zondag 26 mei wordt het hoofdwaarschijnlijk ook weer feest. De JO17.1 speelt dan de kampioenswedstrijd tegen Sporting Almere JO17-1 om 12.00 uur op ons complex. Bij winst zeker kampioen, bij gelijk of verlies afhankelijk van andere teams

Op naar het volgende weekend:

De MO19-1 zitten ook nog in de race voor het kampioenschap. De dames zullen as zaterdag in ieder geval moeten winnen en vervolgens waarschijnlijk op zaterdag 1 juni nog een keer moeten winnen.

Het laatste jeugdteam wat kampioen kan worden is de JO15.2. Dit team speelt op zondag 2 juni de kampioenswedstrijd tegen Legmeervogels JO15-1 om 12.00 uur op ons complex. Alleen bij winst kampioen.

Dus, geen reden om thuis te blijven: Komen jullie allemaal kijken?

Als bovengenoemde teams namelijk doen wat ze bijna het hele seizoen al doen, winnen, dan worden de medailles direct na de wedstrijd uitgereikt en is er uitgebreid de gelegenheid om de vedettes te feliciteren en met ze op de foto te gaan 😉

Red je het écht niet om langs de lijn te staan, dan zijn onze gladiatoren na de wedstrijd nog te feliciteren in de kantine.

Tot zaterdag en/of zondag op ons complex! Nodig je vrienden uit om te komen kijken.

Wij wensen de spe(e)l(st)ers veel succes.

Jeugdbestuur.

1 Response

1. Raffel

Ik kan helaas de stand er niet in plakken, maar RODA’23 O11-1 is vandaag kampioen geworden in de klasse van de O11-1, voor sv Ouderkerk O11-1! Doelsaldo is beslissend en niets anders. In de stand staat Roda ook op 1, en sv Ouderkerk op 2. Maar goed, de feestjes zijn al gevierd….Succes!

Laat een reactie achter