Anne Schoordijk bij Zondagselctie

Naast de teamleiders Nico van Beusekom en Eddy Baars zal in het nieuwe seizoen Anne Schoordijk bij de begeleiding van de Zondagselctie zijn betrokken. Anne is een bekende binnen de club en heeft een goede klik met hoofdtrainer Jules Pasteuning en veel spelers. Anne zal in haar rol de “voetbalspirit”, het “wij-gevoel” en het “SVO-ambassadeurschap” richting spelers stimuleren en bevorderen. Ze zal spelers een luisterend oor bieden en met haar aanstekelijk enthousiasme hen tot grote sportieve prestaties inspireren. Anne staat voor sportieve ambitie in combinatie met -minstens zo belangrijk – een goede onderlinge sfeer en heeft in deze rol als voormalig Iers damesvoetbal-international veel inspirerende ervaring om uit te putten. Welkom Anne bij de Zondagselectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.