Indeling Jeugd 2019-2020

Indeling Jeugd 2019-2020 : Belangrijk!!

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers. De technische staf is bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Hiervoor hebben zij echter ook jullie hulp en input nodig. Dit geldt voor alle jeugdleden; MO en JO! En daarnaast Vosjes uit geboortejaar 2012. Graag dus deze mail aandachtig lezen en UITERLIJK 27 mei reageren via het invullen van het formulier.

• Open deze link (https://forms.gle/gkTVTnFHMwAWKXFy9) en vul alles goed in. Doe dit uiterlijk 27 mei. Voor jongere kinderen, laat dit over aan ouders/verzorgers.
  • Voor de vosjes 2012, JO8 en JO9 is al een (eerste) inventarisatie gedaan. Dit heeft enorm geholpen met het voorbereidende werk. Heel graag zouden we willen verzoeken om het genoemde formulier toch ook in te vullen voor de volledigheid.
  • Verschaf zoveel mogelijk informatie, dan kunnen wij zo goed mogelijk indelen!
  • Er zijn geen selectietrainingen (zie eerder bericht op de site van SVO) – https://www.svouderkerk.nl/2019/05/11/svo-jeugd-selectienieuws/

Heb je nog vragen? Mail dan naar: svoindeling2019@gmail.com

Opzeggen? Uiterlijk 31 mei!

Het kan zijn dat je na dit seizoen stopt met voetballen bij SV Ouderkerk. Dat vinden wij natuurlijk jammer. Maar ook hier zijn een paar verzoeken:

• Opzeggen via mail UITERLIJK 31 Mei bij de ledenadministratie: ledenadministratie@svouderkerk.com
  • Pas na ontvangstbevestiging is opzegging definitief geregeld.
  • Graag vernemen we ook de reden waarom er wordt opgezegd.
  • Opzeggen ná 31 mei kan voor extra (KNVB) gerelateerde kosten zorgen welke nog verrekend worden
  • Voor de indeling is het van groot belang tijdig te weten wie er stopt. We willen graag herhaling voorkomen dat we spelers indelen die toch niet blijken te komen. Hiermee worden andere spelers ook benadeeld.

Met sportieve groet namens het Technisch Kader en de Jeugd Commissie

Laat een reactie achter