De Avond Vierdaagse

De Avond Vierdaagse in Ouder-Amstel gaat maandag 20 mei van start. Voor de 14de keer lopen kinderen van basisscholen in Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel en Amstelveen plus een aantal individuele lopers vier avonden lang routes van 5 of 10 kilometer, om daarna hun fel begeerde medaille in ontvangst te kunnen nemen. Dit betekent grote drukte bij ons clubgebouw, houd hier rekening mee. Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk met de fiets te komen of de auto te parkeren bij de flats.

Op de slotavond (donderdag) komt de route van zowel de 5 als de 10 kilometer uit op Het Kampje. Daar hebben ouders, grootouders, familie en vrienden tussen 19.00 en 19.45 uur alvast de gelegenheid om de deelnemers te feliciteren met het uitlopen van de Avond Vierdaagse. Rond 20.00 uur loopt iedereen gezamenlijk met de Jamin Brass band het laatste stukje route naar SV Ouderkerk aan de Wethouder Koolhaasweg lopen waar de finish is.

Wij wensen alle deelnemers veel succes!