Martinus – SVO zon2 ( 3-1 ) 5-1

Na de zoveelste langdurige onderbreking van de competitie stond de tweeluik in Amstelveen op het programma. Om toch goed aan de start te staan heeft de selectie scherp getraind en dat heeft een aantal blessures opgeleverd. Na lang puzzelen gaan we de strijd aan met een andere veldbezetting. Het heeft helaas niet gebracht wat we hebben gekregen.
1-0 na 24 minuten, 11 minuten later maakt Bart zijn eerste goal bij de senioren.

Nog voor de rust komen we voor de tweede keer op achterstand en help de scheids de thuisploeg aan hun derde goal. De derde goal is het kantelpunt die we niet meer te boven komen, de wedstrijd is gespeeld.

Op plek 1 eindigen is ver weg maar een plek in de nacompetitie gaat ook moeilijk worden. In een paar wedstrijden zijn de kansen zeer klein geworden op een mooi einde van de competitie. Toch gaan we nog twee wedstrijden proberen een goed resultaat te behalen.

EdB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.