selectie nieuws

NIEUWS BEGELEIDING ZONDAGSELECTIE SEIZOEN 2019/2020

Lex van der Horst

Lex van der Horst is bezig aan zijn laatste seizoen bij SV Ouderkerk. Na SV Ouderkerk zaterdag heeft Lex de afgelopen drie seizoenen als hoofdtrainer de zondagselectie van SV Ouderkerk onder zijn hoede gehad. Lex heeft in deze periode zich met volle inzet voor SV Ouderkerk ingespannen. Bij de start van zijn zondagtrainerschap met een in aantallen magere selectie; bij vertrek met een zeer brede en kwalitatief leergierige groep van voetballers waar na dit seizoen zelfs spelers gaan aanpikken bij gerenommeerde amateurclubs, actief in hogere klassen in het amateurvoetbal. Lex heeft een nieuwe club gevonden in zaterdag 2eklasser DVVA. Lex, namens het bestuur, het voetbalbestuur, de spelers & de staf willen we je enorm bedanken voor al je inspanningen over de afgelopen jaren. En we wensen je natuurlijk alle sportieve succes toe bij je nieuwe club!

Jules Pasteuning nieuwe hoofdtrainer SV Ouderkerk

Zoals enige tijd bekend volgt Jules Pasteuning volgend seizoen Lex van der Horst op als hoofdtrainer van SV Ouderkerk Zondagselectie. Jules en SV Ouderkerk is de ultieme match; een ambitieuze en gedreven trainer die in de jeugd van onze vereniging bewezen heeft spelers en teams boven zichzelf te kunnen laten uitstijgen. Immers, hij schopte het samen met de boys van JO19-1 tot de landelijke 4edivisie. Dit seizoen heeft hij de tijd gekregen om zich in de slipstream van Lex van der Horst het hoofdtrainerschap eigen te maken. Komend seizoen heeft Jules de verantwoording voor training van de gehele Zondagselectie en coaching met betrekking tot de wedstrijdselectie van Zondag 1. Wij wensen Jules en de SV Ouderkerk Zondagselectie alle sportieve succes toe in het nieuwe seizoen.

Verlenging Peter Hummeling

Met Peter Hummeling is akkoord bereikt over verlenging van zijn trainerschap voor het komende seizoen. Peter heeft, net als dit seizoen, de verantwoording voor training en coaching met betrekking tot de wedstrijdselectie van Zondag 2. Een zeer belangrijke rol voor een belangrijk team binnen SV Ouderkerk waar spelers kunnen groeien of herstellen in relatie tot een positie binnen de wedstrijdselectie van Zondag 1. Peter ligt heel goed in de groep en is op koers aangaande de afgesproken sportieve ambitie voor dit seizoen. Om precies te zijn een positie in de top 4 en zo lang mogelijk meedoen om de titel. Samen met elftalleider Eddy Baars vormt hij een prima duo om ook volgend jaar Zondag 2 tot grote sportieve daden aan te zetten.

Verlenging Keeperstrainers Cees de Wit en RenéVelker

Keepen is absoluut een eigen discipline en behoeft specifieke training. Daarom is het heel fijn dat Cees de Wit en René Velker bereid zijn gevonden om de keeperstraining in nieuwe seizoen te verzorgen, zodat ook de opvolger(s) van René de Jong in het nieuwe seizoen voor elke wedstrijd volledig berekend zijn op hun taak om het doel “schoon” te houden.

Medische verzorging Jan Spits en Paulien Koopmanschap

De fysieke gesteldheid van spelers is buitengewoon belangrijk. In het nieuwe seizoen is de medische verzorging en preventie in vertrouwde handen bij Jan Spits en Paulien Koopmanschap.

Specifieke Looptraining & Hersteltraining bij SV Ouderkerk

Lopen en sprinten zijn fundamenteel bij voetbal. Loop- en sprinttechniek en goede oefenvormen bij een warming-up zijn ondergeschoven kindjes bij menig voetbalclub. SV Ouderkerk gaat daar in het nieuwe seizoen verandering in brengen. Fysiotherapeute Paulien Koopmanschap bezit veel expertise op dit terrein. Haar kennis & kunde zal het komende seizoen verenigingsbreed worden ingezet.

SV Ouderkerk Zondagselectie 2019 – 2020

Op basis van bovenstaand nieuws zijn de sportieve randvoorwaarden qua begeleiding voor het nieuwe seizoen ingevuld. Natuurlijk wordt ook hard gewerkt aan de samenstelling van de zondagselectie voor het nieuwe seizoen. Uitgangspunt is om te werken met een selectie van 36 spelers. Dit streefgetal wordt in behoorlijke mate benaderd.

Er blijft altijd interesse bestaan voor versterking in iedere linie (doel, verdediging, middenveld en voorhoede). SV Ouderkerk kijkt uit naar technisch vaardige spelers met goede wedstrijdmentaliteit. SV Ouderkerk heeft spelers een hoop te bieden: een prachtig sportcomplex, gediplomeerde trainers, goede trainingsfaciliteiten, kleding, teamevents, trainingskamp en de “befaamde” derde helft. Trainers, leiders en lid technische commissie Zondagselectie houden zich aanbevolen voor aanmeldingen, tips & suggesties.

Zondag Matchdaytegen Sporting Martinus
Zondag is het een echte Matchday. Voor de Zondagselectie staan de uitwedstrijden op het programma tegen Sporting Martinus 1 en 2. SV Ouderkerk wil graag in beide duels de drie punten. De wedstrijden kennen ook nog een bijzonder tintje want de sympathieke Amstelveense opponent  viert het 100 jarig bestaan. SV Ouderkerk feliciteert Sporting Martinus natuurlijk van harte met dit heuglijk feit!!!

Han van der Zwan

SV Ouderkerk TC Zondag