Voorzitter Marco Bakker overleden.

Onze voorzitter Marco Bakker is overleden. (14-06-1966 – 25-04-2019)

Het bestuur van sv Ouderkerk heeft met grote verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van onze voorzitter Marco Bakker. Donderdag 25 april is Marco op 52-jarige leeftijd overleden.

Marco was bekend binnen alle gelederen van de vereniging. Dat kwam niet alleen door zijn rol als voorzitter, maar met name door de vele verschillende werkzaamheden die hij heeft verricht voor sv Ouderkerk. Zo heeft Marco de afgelopen jaren zitting genomen in het jeugdbestuur, was hij tevens enige jaren jeugdvoorzitter nam hij eveneens zitting in de kledingcommissie, floot hij regelmatig een wedstrijd en was hij één van de vaste vrijwilligers van het Persijntoernooi. Daarnaast heeft Marco jarenlang de website beheerd en werd hij uiteindelijk Algemeen Voorzitter van svOuderkerk. 

Hoewel Marco de afgelopen maanden erg ziek was heeft hij tot het laatste moment nog werkzaamheden verricht voor de vereniging. Zijn nuchtere kijk, zijn diepe betrokkenheid en heldere analyse van de afgelopen periode heeft diepe indruk op ons gemaakt. Wij verliezen in Marco een zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger. 

Op verzoek van Marco gaan de festiviteiten bij sv Ouderkerk vrijdagavond door. Wij zullen op gepaste wijze aandacht schenken aan het overlijden van onze voorzitter. 

Wij wensen Karen, kinderen, familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.