Problemen met email

In de periode van 28 maart t/m 6 april, zijn er problemen geweest met de werking van het email adres ledenadministratie@svouderkerk.com .
Ook kunnen er problemen geweest zijn met de werking van het aanmeldformulier voor nieuwe leden. Inmiddels is dit opgelost.
Mocht je in deze periode een mail naar de ledenadministratie hebben gestuurd of je aangemeld hebben als nieuw lid, wil je dan voor de zekerheid je emailbericht opnieuw versturen naar ledenadministratie@svouderkerk.com , of je opnieuw aanmelden op de website?
Ook de andere email adressen die eindigen op svouderkerk.com zijn onbereikbaar geweest en nog steeds onbereikbaar. We verwachten ze volgende week weer werkend te krijgen. Mocht je hier een bericht naar toe hebben gestuurd en een foutmelding hebben teruggekregen, meldt dit dan even aan penningmeester@svouderkerk.nl.

Het probleem is veroorzaakt door ons oude webhostingbedrijf. Zij zijn overgenomen door een ander bedrijf en vergeten svouderkerk.com mee te verhuizen.
Sorry voor het ongemak.