SVOzon2 – Swift ( 2-4 ) 2-8

Aan het eind van de competitie worden pas de prijzen verdeeld, de weg ernaar toe gaat met vallen en opstaan.
Tegen Swift zijn we gevallen maar Ouderkerk gaat zeker weer op staan.
We spelen ons vertrouwde spel en dat had de tegenstander de vorige keer na 5 minuten al in de gaten.
Deze wedstrijd was de super spits van Swift niet in het buitenland maar ongrijpbaar voor alle verdedigers van Ouderkerk.
We moeten tegen sterke tegenstand, of bepaalde tegenstand een plan B hebben als A niet lukt.
We weten wat we moeten doen om ons spel goed te kunnen uitvoeren, maar dat werkt niet altijd.
Met z’n vijven op een lijn verdedigen heeft ons de das omgedaan.

In de eerste 20 minuten toont Ouderkerk veerkracht, er vallen drie goals in drie minuten.
Bij 1-3 komen we nog terug in de wedstrijd en maken 2-3
Maar daarna gaat het snel en wordt Ouderkerk weggetikt.
Nummer 34 had na omver duwen van een speler van Ouderkerk gewoon moeten gaan douchen.
Maar ik zal geen excuses gaan zoeken voor de verloren wedstrijd.

Komende week OSV, weer een finale ( nog 5 te gaan )

EdB

Laat een reactie achter