pupil van de week Mia

Ik was pupil van de week tijdens de wedstrijd Zondag 1 tegen Bloemendaal. Ik vond dat erg spannend want ik ken helemaal niemand in dit team. Gelukkig ging mama mee en begonnen we met een wedstrijdbespreking. Ik snapte het wel en ik zag dat het team dat ook deed.

Ik mocht mee warmlopen en de keeper intrappen. Daarna mocht ik de aftrap doen en heb ik een doelpunt gemaakt. Tijdens de wedstrijd zat ik in de dugout. Dat vond ik beetje saai want ik moest wachten.

Eigenlijk ging de wedstrijd heel goed en toch hebben ze verloren. Dat kwam omdat ze allemaal lange ballen speelden en niet meer opbouwden vanuit achteren. Het was ook erg warm en ze werden allemaal moe. De beste speler vond ik nummer 10. Hij rende veel, was ook erg snel en kreeg een paar vrije ballen mee. Ook kon hij goed duwen en won hij veel duels. Volgens mij heet hij Jay. Na de wedstrijd kreeg ik een balletje en een vaantje. En de coaches vond ik erg hard schreeuwen!

Groetjes Mia

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.