VRIJMIBO vrijdag 5 april

Beste vrijwilliger,

Op vrijdag 5 april vanaf 17:30 organiseren wij weer een VRIJMIBO om u te bedanken voor al uw werkzaamheden en inspanningen, in welke vorm dan ook, voor sv Ouderkerk. Wegens het grote succes voorgaande jaren doen we dat ook dit jaar in samenwerking met de Club van 100.

Hapjes worden verzorgd en er is muziek van OneTwo47. Tevens zal er weer een loterij zijn met ontzettend veel leuke prijzen. Alle vrijwilligers; trainers, leiders, scheidsrechters, bar en keukenploegen, bestuursdiensten, onderhoudsploegen, commissieleden, leden van de Club van 100 en iedereen die we vergeten zijn, u bent van harte welkom!
Graag tot 5 april!

Namens de vrijwilligerscommissie en het bestuur van de Club

Rogier van Wieringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.