Ouderkerk 2-3

Ouderkerk trekt aan kortste eind tegen Velserbroek, 2-3

Het blijft, ondanks de inzet, aanmodderen in Ouderkerk. Er werd op eigen veld met 2-3 verloren van Velserbroek. De trouwe supportersschare, die de kou en regen danig trotseerden, werd getrakteerd op een uitermate belabberde vertoning.

Door het terugtrekken van Real Sranang uit 3C, zag op voorhand de stand er voor Ouderkerk beter uit. De achtste plek wordt ingenomen, met een enigszins vertroebeld beeld door afgelastingen onderin. Echter door de zoveelste nederlaag op rij, komt de nacompetitie streep steeds dichterbij.
Het was nog wel Ouderkerk dat de leiding nam in de 20e minuut. Door terugleggen van Kaj de Jong op Mitchel Melissen, werd zijn voorzet onderkant lat ingekopt door Tom Straver. Deze stand bleef lang op het scorebord staan. Door enkele kansen voor rust, met de grootst opgelegde kans in de 36e minuut, bleef het 1-0.

Waar Ouderkerk al lang de wedstrijd af had kunnen en moeten maken, werd het in de 60e minuut door gerommel in de hele ploeg 1-1. Het werd weer zo’n middag. Het leek snel erger te worden, maar door een gemiste strafschop van Velserbroek bleef het 1-1. Toch zag je het al aankomen, want in de 77e minuut was het wel raak, 1-2. Het werd uit het niets 6 minuten voor tijd door een pegel van Thijs de Dood nog wel 2-2. Door een cruciale fout van Friso Kaashoek, wist Velserbroek de eindstand vlak voor tijd op 2-3 te zetten.

Pupil van de week van Schie is nog wel vermeldenswaardig, een speler van de week in de selectie echter niet. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Alliance ’22.

Mark van ’t Veer

Laat een reactie achter