Swift – SVO zon2 ( 1-0 ) 1-2

eze wedstrijd was zeker niet makkelijk maar door het betere voetbal met een gedachte, gingen de drie punten mee naar Ouderkerk.

Met een dunne selectie moest het voor zondag 2 gaan gebeuren bij Swift. De club van Bart Woldberg en Imad. Onfortuinlijk vliegt de bal in het kruis na 11 minuten spelen, zo een doelpunt maak je eens in je leven 1-0. Ouderkerk heeft gewoon het betere spel en de tegenstander staat met de hele meute voor en in het strafschopgebied.

In datzelfde strafschopgebied wordt Tijl onderste boven gelopen ( de Viking gaat niet zo snel onderste boven ) wonderbaarlijk ziet de scheids er geen strafschop in. De scheids heeft het vanaf dat moment niet echt meer onder controle, hij komt nauwelijks de midden cirkel uit.
We gaan rusten en bespreken de plussen en minnen.

Mees prikt in de 47ste minuut nog even snel de 1-1 binnen voor hij gewisseld wordt. Ouderkerk heeft de tegenstander in bedwang, we geven nauwelijks een kansje weg. Je zou denken dat de winnende niet lang op zich laat wachten. In de 41ste minuut wordt wederom Tijl omver geschopt, de scheids komt uit zijn midden cirkel en geeft nu wel een strafschop.
Gelukkig hebben wij specialist Tristan die de kans benut.
De afsluitende minuten zijn nog even spannend maar de scheids vind het goed zo en fluit af.

Geconcentreerd hebben we met z’n alle de taken goed uitgevoerd, dan is voetballen makkelijk. Als we in deze flow blijven gaat het misschien heel leuk worden.

EdB

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.