IN MEMORIAM SCARLETT VAN TETTERODE (17-12-1958 – 20-02-2019)

Het bestuur van sv Ouderkerk heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Scarlett van Tetterode. Scarlett is op 60-jarige leeftijd overleden. Wij wensen haar man, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden enorm veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Haar werk als vrijwilliger begon in 1993 bij onze voorganger OSDO waar zij begon als wedstrijdsecretaris bij de D/E pupillen. Daarnaast deed zij bestuursdiensten voor de jeugd, was zij lid van het jeugdbestuur en deed zij allerlei hand en spandiensten voor de vereniging. Daarnaast deed zij redactiewerk voor de jeugd en het vrouwenvoetbal. Ook was Scarlett medeorganisator van de wel bekende voetbaltoernooien in Frankrijk tijdens haar periode bij OSDO. Veel leden kijken daar met genoegen op terug.

Bij sv Ouderkerk deed Scarlett lange tijd met Wilma de ledenadministratie, verzorgde zij de redactie van het clubblad en nam zij zitting in de vrijwilligerscommissie en het voetbalbestuur.

Scarlett was één van de stille krachten die ‘onzichtbaar onmisbaar’ zijn voor onze vereniging, daarvoor zijn we haar zeer erkentelijk.