Herinnering! Clubquiz 2018, oeps 2019

Heb je met de laatste clubquiz meegedaan? Dan weet je hoe gezellig en leuk het was en we heten je met jouw team natuurlijk weer van harte welkom. Heb je niet met de laatste clubquiz meegedaan? Nou, dan weet je niet wat je hebt gemist en heb je nu een ultieme kans om mee te gaan doen.
Anders dan in voorgaande jaren en als uitzondering is er dit keer ter opening van de tweede helft van het (voetbal)seizoen, de jaarlijkse clubquiz avond. Dit keer zal dat zijn op donderdag 17 januari 2019 in de kantine van sv Ouderkerk. We gaan ervoor om het ook dit keer weer enorm gezellig te maken, samen met jullie.
Zowel de Selecties als de overige Senioren die op zaterdag of zondag spelen, de A-junioren, de VR elftallen, de Veteranen en zaalvoetballers/balsters worden van harte uitgenodigd evenals hun begeleiding, leiders en trainers.
We starten zo rond de klok van 21.00 uur (onder voorbehoud), het juiste tijdstip zal tijdig worden medegedeeld. Het principe is groepjes van 4 samen te stellen. Voor dit jaar zijn natuurlijk weer een hoop vragen bedacht, uiteraard allemaal voetbal gerelateerd of…… Wees voorbereid op alles!!!!!!
Spel uitleg wordt voorafgaand aan de quiz gegeven.
Zoals te doen gebruikelijk ontvangt de winnaar, de runner up en de derde van de quiz een leuk presentje ter herinnering aan deze avond. Maar ook de overige teams zullen niet door ons vergeten worden. Dat kunnen we nu al wel verklappen!
Komt allen en meet je kennis van en over het voetbal met anderen in een aangename, gezellige en (ont)spannende sfeer onder het genot van een drankje en hapje. De avond wordt zoals vanouds gepresenteerd door jullie gastheren van de avond Sander, Rick, Johan en Jan Paul. De bartenders van de avond zijn Nico en Gerd!
Verras ons met jullie deelname en laat het weer een enorm succes zijn.
Schrijf je vóór 17 januari 2019 in bij Johan Wassenberg, Sander Toussaint of Gerd Wirz onder vermelding van je naam en teamnaam via e-mail adres: jtmwassenberg@gmail.com, sander@tenv.eu of g.wirz@upcmail.nl
Je mag ons (Sander Toussaint, Johan Wassenberg, Rick van Tol of Gerd Wirz) ook voor 17 januari 2019 aanschieten in de kantine om je op te geven.
Onze kantine heeft een beperkte capaciteit ofwel “vol is vol”, dus wacht niet te lang.
De Quiz-commissie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.