AFC 4 – SVO zon2 ( 1-1 ) 2-2

Vandaag gaan we weer lekker voetballen, jammer dat de dugout de regen niet kon tegenhouden.
De Ouderkerkers beginnen met goed verzorgd voetbal en door lekker snel te combineren creëer je kansen.
Na 6 minuten kopt Ruben uit een prima genomen corner van Johan de 0-1 binnen.
Jammer dat door een klein tikje de tegenstander schreeuwend de stervende zwaan speelt, strafschop 1-1

In de 49de minuut van de tweede helft doet Johan nog een keer de corner, nu kopt Stijn SVO weer op voorsprong 1-2
De Ouderkerkers gaan steeds slordiger voetballen en laten de tegenstander daardoor steeds dichterbij komen.
In de 55ste minuut vrije trap net buiten de 16, de bal is glad, 2-2

Het curieuze moment zit dit keer in de laatste minuut, de tegenstander maakt een doelpunt.
Maar wat ging daar aan vooraf scheids ? Kreeg Bryce nou een klap in zijn gezicht.
En dat detail gaan we met de scheids bespreken, die concludeert dat het doelpunt onreglementair tot stand is gekomen.
Het blijft 2-2 en de tegenstander is boos, jammer joh.
Wel zijn we twee punten kwijtgeraakt.
Misschien krijgen we iets meer vertrouwen nu we op de tweede plaats staan, volgende week thuis Fortius.
Die wedstrijd gaan we hopelijk eens met meer overtuiging winnen.

EdB