Gezocht!

Gezocht mensen met een Verklaring Sociale Hygiene op zak of de wens deze te halen

SV Ouderkerk heeft een vergunning voor het runnen van een kantine. Deze vergunning vereist dat er altijd iemand op de club aanwezig is met een Verklaring Sociale Hygiene. Voor het behoud van onze vergunning zijn wij daarom op zoek naar mensen die al in het bezit zijn of dit certificaat willen halen en een aantal middagen per jaar op de club aanwezig willen zijn. Naast het aanwezig zijn zouden we het fijn vinden als je aanspreekpunt wilt zijn voor de vrijwilligers in het geval er vragen zijn en aan het eind van de dag zorg draagt voor het afsluiten van de kantine.
Mensen die nog niet in het bezit zijn van een Verklaring Sociale Hygiene kunnen deze halen op kosten van SV Ouderkerk. De opleiding duurt 1 dag of 2 avonden. We streven naar 12 vrijwilligers, zodat jezelf 4 a 5 keer per seizoen een dienst hebt. Deze diensten worden op zaterdag- en zondagmiddag gepland.

Opgeven kan via: kantinecommissie@svouderkerk.com