Oliebollentoernooi 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer het sv Ouderkerk Oliebollentoernooi in de Bindelwijk, mede mogelijk gemaakt door de Club van 100 en banketbakkerij Blommestein, in de kerstvakantie voor al onze jeugdteams O19 tot en met O8. De spelers worden gemixt over verschillende zaalteams, zodat je ook eens met wat anderen komt te voetballen. Een ieder dient zijn eigen voetbalkleding (geen sv Ouderkerk tenues) te verzorgen (T-shirts, broek en kousen) en sportschoenen zonder zwarte zolen. We werken tijdens de wedstrijden met hesjes, dus kleur van T-shirt maakt niet zoveel uit. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten. We hebben een heel strak schema om een ieder zoveel mogelijk te laten voetballen.

Ouders en leiders/trainers zijn natuurlijk van harte welkom en wellicht dat ze indien nodig een team kunnen begeleiden of fluiten. De speeldagen zijn 27 december en 28 december van 9.00-18.00, met een mogelijke uitloop naar 20.00. Je moet je aanmelden bij je leider, hij of zij verzamelt alle aanmeldingen (naam + achternaam, team) en stuurt die uiterlijk 22 december naar olieboltoernooisvo@gmail.com. Bij de aanmelding graag vermelden: kan alleen 27 december / kan alleen 28 december / kan beide dagen / kan niet aanwezig zijn.

De definitieve speeltijden worden via de site bekend gemaakt nadat alle inschrijvingen zijn verwerkt.