Eerste klinkende overwinning zaalteam sv Ouderkerk

Een troosteloze woensdagavond in Sporthallen Zuid, het eerste zaalteam speelt zijn 4e wedstrijd tegen De Dreef uit Utrecht.

Na 3 eerder verloren wedstrijden zou het vanavond moeten gebeuren, het team is niet voor niets gepromoveerd naar de eerste klasse.

Tegen wat dikbuikige tegenstanders maar zeker wel zaalvoetballers is het een makkelijke overwinning geworden met een einduitslag van 14-2.

Ik heb mooie combinaties gezien bv tussen Mitch en Jarno, eigenlijk speelde het hele team met veel plezier en kwam er geen moment gevaar van de tegenstander.

Verleden seizoen duurde het ook een aantal wedstrijden voordat de ploeg aan elkaar gewend was en ook toen kwamen de punten na 3 verloren wedstrijden dus ook in de eerste klasse moet handhaven de doelstelling zijn.

Herman van Luijn

Laat een reactie achter