Keeperstraining Onderbouw van start!

Keeperstraining Onderbouw van start!

Afgelopen woensdag werd er al proefgedraaid, maar vanmiddag gaan we officieel van start met de keeperstraining voor de onderbouw. Trainers Rik de Haan en Floris Huiskers zullen de keepers van JO8-JO13 alle fijne kneepjes van het keepersvak leren. Rik begint al om 16.15 uur met de eerste groep. Om 17.00 uur zal Rik de oudste keepers trainen en Floris de jongste keepers.

We verwachten natuurlijk wel dat deze keepers dit serieus oppakken en in goede uitrusting op tijd bij de trainingen aanwezig zijn. Afmelden bij onverhoopte afwezigheid moet natuurlijk ook tijdig gedaan worden, want dan kunnen mogelijk andere keepers aansluiten.

Onderstaand het schema.

Met vriendelijke groeten,

Luke Saan, Gerard Sieverding, Stacey Hogg, Hessel van den Pol en Frank Onink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.