Gezocht!!!!!!! Wie o Wie?

De kantinecommissie is op zoek naar vrijwilligers die op zaterdagmorgen de kantine willen openen en uitleg geven aan de ouders van jeugdteams die keukendienst hebben. Dit vergt ongeveer 1,5 uur van je tijd. Als er 4 vrijwilligers deelnemen, dan ben je 1 keer in de 4 weken aan de beurt. Het begint om 08:00.

Onze huidige vrijwilligers verzetten zoveel werk dat hun jarenlange dienst op de zaterdagochtend bezwaarlijk wordt. Want zij doen zoveel meer voor sv Ouderkerk!

Iedereen is welkom maar wij doen met name een beroep op de ouders. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er met 600 jeugdleden een nieuwe generatie van ouders opstaan, die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de continuïteit van de verenging. Want samen zijn we sv Ouderkerk.

Dus laten we ons verenigen en stuur een mail naar: kantinecommissie@svouderkerk.com. Want je krijgt er een hoop gezelligheid en heel veel waardering van supporters en spelende leden voor terug

De kantinecommissie