Noodoproep

Noodoproep voor bar, keuken en bestuursdienst op zaterdagmiddag
De kantinecommissie is dringend op zoek naar nieuwe versterking achter de bar en in de keuken op zaterdagmiddag. Wie heeft er zin mee te helpen in de kantine? Je krijgt er een hoop gezelligheid en heel veel waardering van supporters en spelende leden voor terug. De tijden van de keuken zijn van 13.30 tot 18.00 uur en van de bar van 13.30 tot 19.00 uur. De frequentie van de keuken- en bardiensten is ééns in de vier of zes weken (naar wens in te delen). Lijkt het je wat? Meld je aan, als team of individueel! Aanmelden kan via: anita.keete@yahoo.com of m.beusekom@gmail.com.
Tevens zijn we ook met spoed op zoek naar vrijwilligers voor de bestuursdienst op zaterdagmiddag.
Wie wil ééns in de 4 weken deze taak op zich nemen? De dienst begint om 13.00 uur en eindigt ongeveer een half uur na de laatste wedstrijd. Je kunt je aanmelden bij de vrijwilligerscommissie: vrijwilligers@svouderkerk.com.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.