Samen vormen wij de vereniging

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt te gaan beginnen. Wij hopen dat jullie een mooie zomer en vakantie hebben gehad en weer met veel energie aan de start verschijnen. Ondertussen is op het sportpark deze zomer door de onderhoudsgroep weer veel werk verricht. Het ziet er weer prachtig uit. Zelfs hebben ze ondanks de droogte de grasvelden groen kunnen houden. De velden, doelen en het trainingsmateriaal zijn op orde gebracht. De seniorencommissie, jeugdcommissie, leiders, trainers en wedstrijdsecretarissen hebben er veel energie ingestoken om de indeling van de teams, de leiders, trainers en trainingsschema’s rond te krijgen. Op paar uitzonderingen na is dat allemaal gelukt. En dan is deze zomer ook nog “Walking voetbal” geïntroduceerd.

Ook heeft de kantinecommissie zijn uiterste best gedaan om de bezetting van de bar en keuken compleet te krijgen. Dat is nog niet volledig gelukt. De club van 100, de businessclub en de sponsorcommissie zijn doorgegaan om opnieuw fondsen te werven en de club financieel te ondersteunen.

De kledingcommissie heeft alle tenues op orde gemaakt en de tassen gevuld zodat iedereen tip-top gekleed kan beginnen. De redactie staat op scherp voor het nieuwe clubblad. De feestcommissie heeft haar plannen gemaakt en last but not least: de ledenadministratie heeft maanden met topdrukte achter de rug om omschrijvingen en opzeggingen te verwerken, nieuwe leden in te schrijven en de administratie kloppend te maken. Kortom, er is in de zomer enorm veel werk verricht om het mogelijk te maken dat de competitie van start kan gaan. We zijn al deze vrijwilligers enorm dankbaar daarvoor!

Sv Ouderkerk is een hele mooie vereniging met ruim 1000 leden. En die vereniging zijn wij allemaal. Samen vormen wij sv Ouderkerk. We kunnen nog hulp gebruiken om de vereniging goed te laten lopen. Daarom een verzoek: Als u wilt en kunt bijdragen aan onze vereniging, geef uzelf dan op. Of het nu is als leider of trainer voor het elftal van uw zoon of dochter (als dat team nog geen leider of trainer heeft), of als bar- of keukenmedewerker, laat het ons weten via vrijwilligers@svouderkerk.com.

Uw hulp kunnen we héél héél goed gebruiken. Samen vormen wij de vereniging. Samen vormen wij sv Ouderkerk.

Wij wensen u een heel mooi en sportief seizoen toe!

Bestuur sv Ouderkerk.

Cv100