Update Teamindelingen JO8-JO15 en MO teams

Update Teamindelingen JO8-JO15 en MO teams

Op 8 juli zijn de teamindelingen voor komend seizoen bekend gemaakt. Sindsdien is er een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo hebben we er voor moeten kiezen om bij de JO13/JO15 1 team minder te formeren omdat het aantal overgebleven spelers echt te weinig was. Dit heeft tot gevolg dat de teams nu wel groot zijn geworden, maar dat kan helaas niet anders. Ook bleken een aantal spelers te hebben opgezegd maar waren zij wel ingedeeld. In bijgevoegde documenten staat de definitieve indeling.

De Jeugdcommissie en Technische staf is erg tevreden over de totstandkoming van de indelingen. Daar waar er vragen en/of opmerkingen waren is dit in goed overleg met betrokkenen besproken en zijn we in de meeste gevallen in staat geweest om een goede oplossing te vinden. Dit is voor betrokken vrijwilligers erg prettig, waarvoor dank!

Wij wensen een ieder een heel fijne zomervakantie. Achter de schermen zal de voorbereiding op komend seizoen verder gaan. Zodra het trainingsschema bekend is zal dit gepubliceerd worden net als een overzicht van de trainers en leiders per team.

Sportieve groet,

Jeugdcommissie SV Ouderkerk

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.