Sportkampioenen 2017-2018

De jaarlijkse poster met daarop de Ouder-Amstelse sportkampioenen seizoen 2017-2018 staat weer voor de deur. Ook in het afgelopen seizoen zijn diverse teams bij s.v. Ouderkerk kampioen geworden. De poster is op verschillende locaties te zien in de gemeente en wordt paginagroot in het Weekblad van Ouder-Amstel gepubliceerd. Uiteraard hangen wij ook een aantal posters op in de kantine.

Graag willen wij de posters vullen met onze kampioenen! Hiervoor hebben wij fotomateriaal nodig. U kunt een foto mailen naar: fenke.van.Rossum@ouder-amstel.nl. Vermeld hierbij in welke klasse je kampioen bent geworden en om welk team het gaat. Je dient de foto uiterlijk te mailen voor vrijdag 27 juli aanstaande. De foto dient een minimale grootte te hebben van 1,5 MB anders kan deze niet geplaatst worden.

Bij veel aanmeldingen kan de gemeente niet garanderen dat je foto op de poster komt.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.