Indeling Jeugdteams 2018-2019 (JO19 komt later)

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om ongeveer 600 jeugdleden op een zo goed mogelijke manier in te delen. De Technische staf en Jeugd Commissie probeert dit zo goed mogelijk te doen omdat wij ons beseffen dat alle spelers dit belangrijk vinden. Waar hebben we naar gekeken:

– In welk team speelde men in het afgelopen seizoen
– Wie passen er qua niveau bij elkaar
– Met welke vriendjes wil men samen spelen
– Kunnen we in een leeftijdscategorie ook volledige eerstejaars teams maken
– Kunnen we teams maken van ongeveer gelijke grootte, zijn de teams niet te klein en niet te groot

Onze ervaring leert ons dat er helaas ook een paar spelers niet naar tevredenheid zullen zijn ingedeeld. Wij hopen dat jullie begrijpen dat dit geen onwil is, soms kan het gewoon niet anders. Wij hebben echter ook gezien dat de meeste spelers na een paar weken al weer gewend zijn. Daarnaast realiseren we ons dat er mogelijk spelers op de lijst staan die zich niet hebben afgemeld maar toch stoppen en dat er ook nog nieuwe aanmeldingen kunnen komen. Dit kan een reden zijn om de indeling nog iets aan te passen.

Daarnaast nog een paar opmerkingen:
– Zodra alle trainers en de leiders bekend zijn worden deze natuurlijk ook gecommuniceerd, de bezetting is al bijna helemaal rond!
– De TJC’s en trainers zullen ook mensen benaderen met de vraag om leider te worden.

Vragen kunt u natuurlijk aan ons stellen. Graag opbouwend en constructief en graag naar svoindeling2018@gmail.com mailen. Wij zullen de vragen inventariseren en u eventueel uitnodigen om bij SVO de vraag te bespreken. Moeilijke vragen zullen niet per mail besproken worden. De Technische staf zal zich buigen over selectie aangelegenheden, de Jeugd Commissie zal niet-selectie aangelegenheden behandelen.

Tenslotte, er is de afgelopen weken door veel mensen binnen SVO heel veel tijd gestoken om een oprecht goed onderbouwde indeling te maken. Wij denken dat we hierin zijn geslaagd wetende dat er altijd een paar teleurgestelden zullen zijn.

Per leeftijdsgroep is er een paar bestand. Onderstaand bestanden kan het best gelezen worden door op het icoontje rechtsonder het bestand te klikken.

Met vriendelijke groet,

Technisch kader en Jeugdcommissie SV Ouderkerk

1 Response

1. Pingback : Sportvereniging Sv Ouderkerk Indeling JO19 teams - Sportvereniging Sv Ouderkerk