Overzicht Trainers JO selectie teams

Overzicht Trainers JO selectie teams
Wij zijn achter de schermen druk bezig met het voorbereiden van het seizoen 2018/2019. Zo zijn we afgelopen weken bezig geweest met het benaderen van trainers en het voorbereiden van de selectie trainingen. Wij zijn heel blij dat we al een groot aantal trainers hebben kunnen vastleggen. Zeker in de onderbouw hebben wij geprobeerd om een groter leeftijdsverschil te creëren tussen team en trainer. Ook zijn er trainers die dit jaar voor het eerst een selectie team gaan trainen. Wij zullen deze als technisch jeugd coördinatoren en praktijkbegeleiders helpen.
Bij een aantal teams zijn we nog opzoek naar een trainer en zijn we druk bezig deze open plekken in te vullen. Als er meer nieuws is zal er weer een update verschijnen. Hieronder is een overzicht van de selectie-trainers van volgend seizoen:
Overzicht :
 • JO8-1: Mauro Turkenburg
 • JO8-2: Joey van de Berg & Nikola Radosavljevic
 • JO9-1: Mitchel Huijmans
 • JO9-2: Tijmen de Bouter & Victor Kok
 • JO10-1: Sam Ridder & Dirk de Bouter
 • JO10-2: Marco Kea
 • JO11-1: Jelle Montsma
 • JO11-2: Mats Swart & Davey Huijmans
 • JO12-1: Joachim van de Mark
 • JO13-1: Luke Saan (assistent Mitchel Huijmans)
 • JO13-2: Sander Kok
 • JO14/JO15-2: VACATURE
 • JO15-1: VACATURE
 • JO17-1: VACATURE
 • JO17-2: Ron Ploeger
 • JO19-1: Bert Loogman
Met vriendelijke groet, ook namens Mitchel en Jeffrey
Luke Saan
Technisch jeugd coördinator onderbouw
Trainer/coach JO13-1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.