Nieuwe jeugdvoorzitter Ton van ’t Schip

Na het aangekondigde vertrek tijdens de algemene ledenvergadering van Frank Onink als jeugdvoorzitter, zijn we zeer verheugd dat we Ton van ’t Schip bereid hebben gevonden als zijn opvolger.

Als vader van drie voetballende kinderen weet Ton precies wat er speelt bij zowel spelers als de ouders. Met zijn passie voor sport, betrokkenheid, kennis en kunde zijn wij ervan overtuigd dat we in Ton een uitstekende jeugdvoorzitter zullen krijgen.

Tevens willen wij Frank bedanken voor zijn bewezen diensten. De afgelopen periode is hij druk bezig geweest met de opzet van de nieuwe organisatiestructuur voor de jeugdopleiding, waarvoor de club hem veel dank is verschuldigd. Hij kan nu met een gerust hard zijn taken overdragen voor het nieuwe seizoen.

Wij wensen Ton veel succes in zijn rol als jeugdvoorzitter.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.