Zondag 1 laatste verantwoordelijke voor unieke prestatie.

Zondag 1 presteert de laatste weken uitstekend en ziet dit beloond worden met de koppositie in de derde klasse. De twee andere eerste heren senioren elftallen zijn beide al verzekerd van dit toetje. Zaterdag 1 won de eerste periode en zal daarom 2 juni aantreden voor de nacompetitie. Zaal 1 won afgelopen woensdag haar laatste wedstrijd en nam daarmee de periodetitel van kampioen Hertha over. Als zondag 1 ook een periode titel pakt is dit voor het eerst in het bestaan van sv Ouderkerk dat alle drie de vertegenwoordigende heren elftallen nacompetitie spelen. Een helemaal unieke prestatie zal het worden als deze teams ook nog eens weten te promoveren naar de 1e klasse (zaal 1), 2e klasse (zon 1) en 3e klasse (zat 1).

Programma nacompetitie

sv Ouderkerk zaal 1 – AC Amsterdam zaal 1 wordt gespeeld op vrijdag 18 mei (20:00 Sporthallen Zuid) en de return op maandag 21 mei (tijd en locatie nog onbekend).
sv Ouderkerk zaterdag 1 zal 2 en 9 juni hun eerste ronde spelen, tegenstander en tijdstip nog onbekend.
Indien zondag 1 de periode pakt zullen zij 3 en 10 juni in actie komen.

De nacompetitie geeft altijd wat extra lading aan wedstrijden en zorgt voor een mooi sfeertje. We hopen dan ook veel publiek langs te kant te mogen begroeten.

1 Response

1. Hans Leurs

Nacompetitie bij zaterdag 1 en zondag 1 is een knock-out systeem, winnaar gaat door. Geen thuis en uit wedstrijd.