Gezocht: Vrijwilligers voor zaterdagochtend bestuursdienst

Op wedstrijddagen is er namens SV Ouderkerk altijd een vrijwilliger die in de receptieruimte de zogeheten “Bestuursdienst” verzorgd. Omdat er na dit seizoen minder beschikbare mensen zijn, zijn we voor komend seizoen op zoek naar minimaal 2 vrijwilligers (maar liever meer). Kort samengevat zorg je voor:

• Aanwezig van 8.00 – 12.00 uur
  • Ontvangst tegenstanders
  • Aannemen telefoon
  • Uitgifte en ontvangst kleedkamersleutels
  • Verzorgen limonade
  • Indien nodig regelen van reserve shirts
  • Zorgdragen voor een soepel verlopende wedstrijdochtend

Per seizoen zal je ongeveer 6 zaterdagochtenden “dienst” hebben, maar ook hier geldt dat vele handen licht werk maken. Dus hoe meer mensen zich aanmelden, des te minder vaak je dienst hebt.

Het is altijd erg gezellig, je hebt veel contact met leiders en scheidsrechters en je mag de veel gegeven complimenten van bezoekers over ons mooie complex in ontvangst nemen!

Natuurlijk zal je door een ervaren vrijwilliger uitleg krijgen en zullen de eerste keren gezamenlijk gedaan worden. Voor meer informatie en aanmelding kan de Jeugdcommissie (svojeugd@gmail.com) benaderd worden.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie SV Ouderkerk