Vrijmibo groot succes!

Afgelopen vrijdag was de derde vrijmibo. Een gezamenlijk initiatief van de vrijwilligers commissie en de club van 100. Alle vrijwilligers en leden van de Club van 100 waren uitgenodigd en dat was te merken, de kantine was goed gevuld. De muziek werd deze keer verzorgd door OneTwo47. En de sponsorcommissie heeft veel sponsoren bereid gevonden een donatie te doen in de vorm van gerechten tijdens de borrel en/of prijzen voor de tombola. Sponsoren enorm bedankt!

Een club zonder vrijwilligers kan je je niet voorstellen. Gelukkig hebben we veel vrijwilligers bij sv Ouderkerk, maar ook wij moeten blijven werven en mensen enthousiast maken. Bij het organiseren van het vrijwilligerswerk zullen ook kleinere taken/functies moeten worden aangeboden. Zodat ook de (potentiële) vrijwilliger die een paar uur wil besteden een bijdrage kan leveren. Op onze nieuwe vacaturepagina lees je meer over de openstaande functies. Tevens wordt hier vermeld hoeveel uur per week je kwijt bent voor sv Ouderkerk.

Hoogtepunt van de avond was de muziek Bingo onder leiding van Sander Klein Langenhorst (OneTwo47) met als hoofdprijs een sv Ouderkerk fiets.

Al met al kunnen we tevreden terugkijken op een zeer geslaagde vrijdagmiddagborrel en een pluim voor de vrijwilligerscommissie die niet alleen de organisatie op zich heeft genomen maar ook zelf de in de keuken en achter de bar heeft gestaan.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *