Fc Aalsmeer – SVO zon-2 ( 0-1 ) 1-3

De dag van de terugkeer, een aantal spelers weer terug van blessure of uitstapje bij zon-1
Met meer kwaliteit dan vorige week moeten we vandaag weer eens winnen en Aalsmeer moet dan het slachtoffer worden.
Bij ons tweede is het altijd even zoeken hoe en waar iedereen loopt en als we ingespeeld raken komen de kansen.
Eerst moest Daan van Beveren nog een aantal prima reddingen verrichten maar in de 27ste minuut is het raak voor Ouderkerk.
Rutger rond prima af na een goede aanval 0-1

Dan vlak voor rust gebeurd er iets dat je niet wil meemaken, Rutger scheurt zijn achillespees af in zijn linker voet.
Totaal uit het niets bij aanzetten is het pang en roept Rutger hij ligt er af, pure pech, verschrikkelijk.
Wij wensen Rutger veel sterkte met het herstel.

Na de rust als ook de scheidsrechter is vervangen ( blessure ) gaan we verder met een clubscheidsrechter.
Die kan vanaf een meter of dertig waarnemen dat de bal over de doellijn is geweest, heel knap is dat, 1-1
Maar Ouderkerk wordt daar alleen maar sterker door en gaat gewoon lekker door met voetballen.
Dat heeft als resultaat dat in de 75ste minuut met een prachtige aanval Mats 2-1 maakt.
Zes minuten later een schot van grote afstand onderkant lat, Mats maakt zijn tweede 1-3

Heerlijk om weer eens winnend de kleedkamer op te zoeken, door het collectief is dat resultaat behaald.
Spelers die niet helemaal fit zijn maar er dan toch bij zijn, dat is karakter.

Speciale dank gaat uit naar Thijs van Barneveld, geweldige steun.

Super speciale dank gaat naar Veron Ruppert die Rutger naar de EHBO heeft gebracht.

EdB