sv Diemen uit altijd lastig

Sommige dingen veranderen nooit, zo ook de wedstrijden tegen sv Diemen, sporadisch kon Ouderkerk een wedstrijd met winst afsluiten en ook nu weer moest de ploeg van het duo v/d Horst en Pasteuning met een kater richting Ouderkerk.

Diemen won deze wedstrijd met 2-0, doelpunten die in de 68e en 86e minuut vielen, voor de meegereisde supporters was dit een vervelende wedstrijd met saai voetbal waar beide teams in de eerste helft niet voor elkaar onderdeden maar Diemen wel 2 kansen kreeg waaronder een schot op de paal in de 35e minuut.

Ouderkerk kon geen vuist maken en had korte perioden dat het de bovenliggende partij was maar te kort om gevaar te stichten.

Deze verliespartij heeft gelukkig geen invloed voor de stand op de ranglijst omdat de ploegen onder Ouderkerk gelijk speelden of verloren, Ouderkerk staat nog steeds keurig op de 6e plaats en speelt aankomende zondag tegen lantaarndrager sv Spaarnwoude.

Speler van de week werd dit maal Desley Douglas.

Herman van Luijn