Even voorstellen: TJC Bovenbouw Mitchel Melissen

Vorige week is er bekend gemaakt dat SV Ouderkerk volgend seizoen met 4 TJCs (Technisch Jeugd Coordinatoren) vormgeeft aan de Jeugd Opleiding. Een voor een zullen zij zich voorstellen. Gisteren Jeffrey Venema, vandaag TJC Bovenbouw Mitchel Melissen

Achtergrond: Mijn naam is Mitchel Melissen. Ik ben 25 jaar oud en ik woon in Ouderkerk aan de Amstel. Ik heb altijd in het hoogste selectie elftal gespeeld in de jeugd en speel inmiddels alweer 7 jaar in Sv Ouderkerk zondag 1. Ook ben ik 4 jaar lang trainer geweest in de jeugd bij Ouderkerk met het kampioenschap van de E2 als hoogtepunt. Na dat jaar ben ik door drukte gestopt met werkzaamheden bij de jeugd van Ouderkerk wat ik erg jammer vond. Nu krijg ik de kans om er op een andere manier in te stappen waar ik erg naar uit kijk.

Opleiding en diploma’s:

Ik heb inmiddels alweer 5 jaar mijn TC3 diploma op zak, wat ik behaald heb tijdens het afronden van mijn MBO 4 diploma Sport en Bewegen. Tijdens mijn school liep ik stage bij de toen nog C1 en daarna B1 van Sv Ouderkerk. Vorig jaar heb ik een jaar lang sport gegeven op BSO Villa sportief, wat in Sv Ouderkerk gevestigd zit en heb dat met heel veel plezier gedaan.

Doel:
Mijn doel voor komend seizoen is dat elk team een ontwikkeling doormaakt om tot het hoogst haalbare te streven. Dat kan prestatiegericht, maar moet in ieder geval ook zeker met plezier zijn. Ik hoop hiermee dat de eerste elftallen minimaal hoofdklasse spelen en de O19-1 4e divisie blijft spelen. Ik wil weer structuur brengen in de bovenbouw, zodat het verschil met de senioren steeds kleiner wordt en het niveau omgaat gaat. Iedereen moet het in eerste instantie leuk vinden om in het team te spelen waar hij of zij in speelt en ik heb ontzettend veel zin in om mij hierop te gaan focussen en een bijdrage aan te leveren.

Wens: Mijn wens is dat iedereen een fijn en goed gevoel heeft op onze mooie club. Bij zowel de prestatiegerichte teams, als de recreatieve teams, om zo samen tot een hoger niveau voetbal te komen waar we trots op kunnen zijn.

Mitchel Melissen, TJC Bovenbouw (JO16-JO19)