Ouderkerk zoekt enthousiaste zaalvoetballers (dames, heren, meiden en jongens)

Ben je gek op voetbal en vind je die 2 of 3 dagen op het veld eigenlijk te weinig? Of vind je die 100m eigenlijk veel te groot en ben je meer van de kleine ruimtes? SV Ouderkerk is op zoek naar nieuwe zaalvoetbalteams. Op dit moment bestaat de zaalvoetbaltak uit 2 herenteams en 1 damesteam, en is er dus veel ruimte voor nieuwe aanwas. Zaalvoetbal is voor zowel junioren als senioren.

Zaalvoetbal wordt gespeeld op een doordeweekse avond. De thuishal van sv Ouderkerk is de Bindelwijk (vrijdagavond), andere hallen waar veel gespeeld wordt zijn de Emergohal in Amstelveen of Sporthallen Zuid in Amsterdam. Als team kan je aangeven welke dag jouw voorkeur heeft, welke thuishal jouw voorkeur heeft en welk tijdstip jouw voorkeur heeft.

Voetbal je al op het veld? Dan betekent een inschrijving bij zaalvoetbal een lichte verhoging op jouw contributie, het is dus niet zo dat dit verdubbeld.

Heb je interesse? Je kan je als individu aanmelden, maar uit eigen ervaring is het het leukst om een team samen te stellen? Op het veld zijn minimaal 5 spelers (incl. keeper) nodig. Ons advies is om minimaal 8 man in te schrijven als team.

Wil je meer informatie? Wil je een keer komen kijken bij het 1e van Ouderkerk (2e klasse)? Of wil je je inschrijven? Neem dan even contact op met Jeroen Wirz via jwirz49@hotmail.com.