SVO zon-2 – Fortius ( 1-0 ) 3-2

Prachtig mooi voetbal weer, niets stond een goed resultaat in de weg.
De uitwedstrijd hebben we makkelijk weten te winnen, even was er de vraag of Fortius versterking had opgeroepen, een aantal nieuwe gezichten betraden het veld.
Na acht minuten gebeurde volgens de maker een uniek moment, veel doelpunten maakt Gido niet maar deze was wonderschoon.
De 1-0 voorsprong was na de rust snel weer gelijk getrokken en mocht Ouderkerk weer op zoek naar de winst.
Een spits moet altijd de bal in het doel schieten ook al zijn alle spelers inclusief de toeschouwers er van overtuigt dat de bal de achterlijn heeft gepasseerd.
En dat deed Sander dan ook, een deelnemer aan de wedstrijd dacht anders dan alle andere deelnemers de scheids 2-1.
De minimale voorsprong weet Ouderkerk niet verder uit te bouwen, de bal in de ploeg houden was niet eenvoudig.
En dan weet Fortius toch weer gelijk te maken, en gaan we weer op herhaling voor de winst.

De meest opvallende op het veld was de met kaarten zwaaiende scheids, hij wilde gewoon aandacht.
Die aandacht kreeg hij nog meer door een struikelende speler van Ouderkerk een strafschop toe te kennen.
Dat is aan Tristan wel besteed, keeper naar de verkeerde hoek 3-2.
Nog een kleine 20 minuten de voorsprong verdedigen was niet makkelijk maar toch gelukt.

EdB